Huisregels omtrent COVID

CORONA

Is uw woning of bedrijf al volledig gedesinfecteerd en dus Coronaproof?


Wij van schoonmaakbedrijf Stichtse Vecht staan voor u klaar om alle desinfectie opdrachten accuraat en veilig uit te voeren. Ons concept is erop gericht om uw woning en of uw werkruimte op een 100% veilige manier te desinfecteren.
Een veilige en gezonde werkomgeving voor uw personeel is tegenwoordig een vereiste op de werkvloer. Of uw personeel nu op kantoor of thuis werkt, hygiëne is belangrijker dan ooit.

Waarom een ruimte desinfecteren?

Desinfecteren is van groot belang om virussen, bacteriën en schimmels te weren. Wij gebruiken hiervoor een nevelapparaat wat een combinatie van desinfectiemiddel en lucht gebruikt om de betreffende ruimte volledig te ontsmetten/desinfecteren. De droge damp zorgt ervoor dat de ruimte gelijkmatig ontsmet wordt. Afhankelijk van de omvang van de ruimte kunnen wij in een kort tijdsbestek de behandeling voltooien. Natuurlijk kunnen wij ook koelcellen, productieruimtes, machines of gereedschap onder handen nemen.

Waarom neveltechniek?

Wij staan volledig achter dit concept omdat door middel van neveltechniek, virussen, bacteriën en allergenen voor 99,9% worden gedood. De combinatie van lucht en desinfectiemiddel zorgt ervoor dat uw woning of pand volledig geneveld wordt. Ook meubilair en plekken waar u met de hand niet bij kan komen worden volledig gedesinfecteerd. Neveltechniek zorgt er ook voor dat het besmettingsproces wordt vertraagd. Uw gedesinfecteerde ruimte is dan covid19 proof !

Veiligheid

Desinfectie is niet schadelijk voor de gezondheid en wordt ook veel gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen. De desinfecterende spray reinigt op biologische basis en is 100% veilig. De spray kan ook gebruikt worden voor algemeen gebruik zoals waterbestendige oppervlakken. Ook oppervlakken die in aanraking komen met voedsel zoals een aanrecht of koelkast kunnen prima gedesinfecteerd worden met onze spray. De werkwijze is hierbij heel eenvoudig; sprayen en laten drogen is voldoende voor een optimaal resultaat.

Na reiniging zullen vrijwel alle kwade cellen gedood zijn in het ontsmette gebied. Makkelijk en veilig!

Is uw Interesse gewekt?

Neem dan contact op met Hamid El Hafian en plan een geheel vrijblijvend adviesgesprek in bij u op locatie.

Met vriendelijke groet,
Hamid El Hafian
Schoonmaakbedrijf Stichtse Vecht
Kamelenspoor 363
3605 TB Maarssen
(+31) 06-19365420
info@sbstichtsevecht.nl
www.sbstichtsevecht.nl

 
HULP NODIG?

WAT KUNNEN WIJ VOOR U BETEKENEN?


NEEM CONTACT OP ONZE DIENSTEN
BEL ONS