ONZE DIENSTEN

REGULIERE SCHOONMAAK


Schoonmaakbedrijf Stichtse Vecht verzorgt alle reguliere en dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden voor u. Aan de hand van een met u afgestemd werkrooster, zorgen wij ervoor dat uw pand spik en span is. Op basis van resultaatgericht schoonmaakonderhoud komen wij tegemoet aan al uw wensen.

Een schone werkomgeving is van belang voor een ultieme werksfeer. Onze betrokken medewerkers zorgen ervoor dat het altijd Vertrouwd schoon is bij u op de werkvloer.

Wij houden hierbij regelmatig contact met u en nemen al uw schoonmaakzorg uit handen. Onze diensten zijn volledig op maat en volgens afspraak.

PERIODIEKE SCHOONMAAK / DIEPTEREINIGING


Zoals u wellicht weet is een schoon en een goed onderhouden pand uw visitekaartje. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden verzorgt Stichtse Vecht ook al uw periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Wij nemen alles onder handen zoals vloeronderhoud, glasbewassing en dieptereiniging. Dergelijke specialistische reiniging is onder meer noodzakelijk om de levensduur van uw pand, vloeren en uw inventaris te verlengen.

GEVELREINIGING


Wist u dat een gevel wederom een visitekaartje is voor uw pand/gebouw. Het is dus belangrijk om een schone gevel te hebben. Een gevel reinigen is voor velen een lastige klus die alleen door ervaringsdeskundigen optimaal uitgevoerd kan worden. Er zijn verschillende soorten vervuiling en dus verschillende soorten behandelingen. Natuurlijke vervuiling zoals groene aanslag, mos of kunstmatige vervuiling zoals graffiti op uw gevel kan zeer storend zijn.

U kunt bij ons een gevelreiniging laten uitvoeren. Of het nu om lichte of zware vervuiling gaat, wij hebben de benodigde apparatuur en schoonmaakmiddelen om uw gevel er na onze schoonmaakbehandeling weer netjes uit te laten zien.

Ook hier kunt u een offerte voor aanvragen. Er zijn verschillende manieren om een gevel schoon te maken. Wij stellen een schoonmaakplan op zodat wij de juiste methode gebruiken bij de desbetreffende soort vervuiling van uw gevel. Er zijn namelijk verschillende soorten reinigingsmethodes. Ook hier kunnen wij weer preventief onderhoud verrichten, dit doen wij door de gevel in de toekomst te beschermen tegen natuurlijke vervuiling. Wij kunnen de poriën van uw gevel met een speciale laag/coating beschermen. Zo beperken we de schade van de gevels in de toekomst.

VLOERONDERHOUD


Elke vloer heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Een schone vloer maakt het plaatje van uw interieur af. Vloeronderhoud moet goed gebeuren en onze specialisten kunnen dit voor u verzorgen. Een regelmatig vloeronderhoud zorgt er onder andere voor om slijtage te voorkomen. Voor elk type vloer bestaat een passende behandeling.

Het resultaat is een glanzende en vooral duurzame vloer. U kunt bij ons terecht voor groot vloeronderhoud maar ook voor klein maandelijks onderhoud. Wanneer klein onderhoud regelmatig uitgevoerd wordt, kan een grote beurt wellicht uitgesteld worden. Het is een investering die zich terugverdient.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

DESINFECTEREN


Een grondige schoonmaakbeurt is belangrijk maar verschilt wel van het desinfecteren van een ruimte. Het ontsmetten en desinfecteren gaat namelijk de oorzaak te lijf. Daar waar schoonmaken draait om puur vuil en stof verwijderen, is het de bedoeling van desinfecteren om een oppervlakte, ruimte of een ander product ziektekiem vrij te maken. Door een desinfecterende behandeling wordt het besmettingsniveau verlaagd. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

GLASBEWASSING


Bij Stichtse Vecht is Glasbewassing natuurlijk ook vak en maatwerk. Onze ervaren glazenwassers zorgen ervoor dat elk raam of glazen onderdeel weer streeploos schoon is. Het goed onderhouden van bijvoorbeeld uw raamwerk is een absolute toegevoegde waarde voor de uitstraling en conditie van uw pand. Onze professionals zijn getraind in het preventief onderhoud en vroegtijdig signaleren van defecten, slijtage en andere ongemakken. Wij helpen u dus met het vroegtijdig aanpakken van problemen. Wij leveren u een extra dienst en u bespaart geld.

ONTRUIMING, LOODGIETERSWERK EN ANDERE KLUSSEN


Ons team bestaat uit de beste schoonmakers en vakmensen op het gebied van reparatie en onderhoud. Heeft u een klusjesman of een loodgieter nodig of wilt u een ontruiming inplannen. Dat kan allemaal bij Stichtse Vecht. Wij zorgen ervoor dat uw pand of huis schoon, onderhouden en veilig is!

Voor een gesprek of een offerte op maat kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

BEL ONS